piatok 27. júla 2018

Bonyho legnehezebb időszak Stoke rossz. Fáj, szomorú exsparťan

éli a legrosszabb és mentálisan legkeményebb pályája.


Striker Bony Wilfried volt Stoke kiszorul, és nem nenastupuje. Magát, de nem érti, hogy miért, első pillantásra, minden rendben, és az edző Mark unibet ingyen fogadások Hughes még korábbi Sparta játékos dicséri. De a számok rideg. Az elmúlt 14 mérkőzés a Premier League Stoke játszott Bony apró 7 perc alatt. Nem csoda, hogy mérges.

Az elmúlt mérkőzések nem kap a játék. Ez igaz volt, mielőtt az afrikai jutott, és ez akkor is igaz, neki. Nagyon szánalmas egyensúlyt. Bony Wilfried elismeri, hogy a jelenlegi elkötelezettség Stoke szellemileg ahhoz, unibet sportfogadás online hogy megpróbálja.

„Ez több, mint nehéz. Nem értem azt, az edző azt mondta, hogy a vonat is, és a hűségidő jó. De én egyáltalán nem játszik.Semmi értelme, és ez unibet bónusz href="https://disqus.com/by/kabober/">unibet fogadási útmutatók fáj nekem, „mondta a csatár, aki a Stoke házigazdák Manchester City. Van egy szerződés 2019-ig

A téli, míg Bony lehet választani egy jövedelmező lépés, hogy Kínában, de ő visszautasította. „Az ügynököm azt mondta, hogy egy konkrét ajánlatot számomra, de úgy döntöttem, hogy maradjon a Premier League," mondta.

De ez nem lehet elégedett, még véletlenül. „Ha hallja mindenütt, hogy minden rendben van, miközben nem játszik, ez őrület," mondta csatár szomorú.

nem állíthatjuk azt, hogy a Stok e lenne rendkívül sikeres. Alternates jobb eredményeket és teljesítményeket rosszabb, és a 10. helyen az asztalra. Bonymu most amúgy is reméljük, hogy továbbra is edző Hughes bizalmát.

unibet sportfogadás bónusz

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára